8 Temmuz 2011 Cuma

ENDÜLÜS

2010 HAZİRAN AYINDA LEYLEĞİ HAVADA GÖRDÜK VE LEYLEĞİ HAVADA GÖRME ETKİNLİKLERİMİZE İSPANYA TURUYLA BAŞLADIK.


ALMANYA ÜZERİNDEN ISPANYA TURU İÇİN İSPANYA'YA GİRİŞ YAPTIK. ARABA KİRALAYARAK İSPANYAYI BİR UCDAN, BİR UCA GEZDİK. BARCELONA, MADRİD, CORDOBA, SEVİLLA,ALICANTE KENTLERİNİ ARABAYLA GEZDİK. ALICANTE'DE 1 GECE HAVAALANINDA MEMURUN AZİZLİĞİNE UĞRAYARAK MAHZUR KALDIK. UÇAĞIMIZI KAÇIRDIK. YEŞİL PASAPORT SAHİBİ OLDUĞUMUZDAN HAVAALANINDAKİ BİR MEMURUN BİZİ BİR GECE HAVAALANINDA MAHZUR TUTMASINDAN SONRA ALMANYAYA GERİ DÖNDÜK.
İSPANYA GEZİMİZDE HER GÖRDÜĞÜMÜZ YERİ BİR ÖNCEKİNDEN DAHA DA ÇOK SEVEREK BAŞLADI.

ELHAMRA SARAYI İLE DE MÜTHİŞ ENDÜLÜS İHTİŞAMINI GÖRDÜK. HER ZAMAN ENDÜLÜS'TE RAKS LAFI DİLLERİMİZDE DOLAŞIRKEN, GERÇEKTEN MUHTEŞEM SARAYIN ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER SARAYI GÖRÜMÜNDEKİ KORİDORLARINDA GEZDİK. HARİKA BİR İSPANYA TURUYDU..

FIRSATI OLANLARA İSPANYA'YI ZİYARET EDİN DERİM. TÜRKLER CANLI DERİZ YA.. İSPANYOLLARI GÖRÜNCE ESAS HAYATI YAŞAYAN ONLARMIŞ MEĞER.. İSPANYOL ATASÖZÜ "BUGÜNÜN İŞİNİ YARINA BIRAK" MANTIĞIYLA YAŞIYORLAR. GECE YARILARINA KADAR HAYATIN İÇİNDELER VE SABAHTA İŞLERİNİN BAŞLARINDALAR. NE ZAMAN UYUYOR NE ZAMAN İŞE GİDİYORLAR DEDİTTİRİYOR İNSANA YAŞANTILARI..

ENDÜLÜSTEN BAŞKA DİĞER GÜZEL ANIMIZDA KALAN YER CORDOBA İDİ. ORADA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNLE  KARŞILAŞTIK. ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROJESİYLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ "TÜRKİYE'Yİ ÖZLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER" HATTA, KENDİ ÜNİVERSİTELERİNİN KIYMETİNİ BURAYA GELDİKLERİ VAKİT ANLAMIŞLAR. ÇOK SICAK OLAN CORDOBA İÇİN GÜZEL BİLGİLER VAR. İŞTE BUNLARDAN BAZILARI..
CORDOBA ARABADAN İNENLERİ SICAĞIN KARŞILADIĞI BİR YER. BURADA TARİHE TANIKLIK ETMİŞ BİR ROMA KÖPRÜSÜ VAR. ENDÜLÜS EMEVİ SULTANI I.ABDURRAHMAN TARAFINDAN YAPTIRILMIŞ BİR CAMİ. CAMİ İÇİNDE TABİRİ CAİZZE AĞZIMIZ AÇIKTA KALDI. MİHRABI DÜNYANIN EN GÜZEL MİHRABI İMİŞ. BİZDE BÖYLE BİR YERDE GÜZEL BİR FİLM ÇEKELİM DEDİK VE BİR VİDEO HAZIRLADIK ORACIKTA. SEVGİLİ EŞİM CAMİYİ GÖRÜNTÜLERKEN AYİN SESLERİ ARASINDA.. 
BİZ BİR KÖŞEDE "SORDUM SARI ÇİÇEĞE" ŞARKISINI MIRILDANDIK. KAMERAYLA BİZE DÖNÜNCE İŞTE BİR GRUP TÜRK. GÜYA BİZ OLAYIN FARKINDA DEĞİLDİK. KAHPE BİZANS FİLMİNİN KOMİK BİR SAHNESİNİ UYGULADIK BURADA. SEYREDENLER BU ESPRİMİZİ ANLAYACAKTIR.
16 YY.DA CAMİNİN ORTASINA KADETRAL YAPILMASINA KARAR VERİLMİŞ. YAPIMI İSTLENEN MİMAR, CAMİNİN BİR KISMINI YIKMIŞ, KATEDRALİ YAPMIŞ. BİTTİĞİNDE İMPARATOR KATEDRALI GÖRÜNCE; SİNİRLENMİŞ VE 
Siz hiçbir yerde bulunmayanı yıkıp, her yerde bulunanı yaptınız, ben size bunun için mi? izin verdim “   DEMİŞ. 
MEMNUNİYETSİZLİĞİNİ DİLE GETİRMİŞ. HER ÜÇ DİNİN İZLERİNİ ÇEKEN BU CAMA İÇİN İNSANLAR "CAMİYE AYİNE GİDİYORUZ"DERLERMİŞ. BAKIN BİZİM VİDEOMUZ GERÇEK OLDU. BİZDE AYİNDE CAMİ GÖRÜNTÜSÜ VERDİK. CAMİDEN ÇIKANDA ÇİÇEK BAHÇELİ, BEYAZ EVLER VE AVLULAR TABLO GİBİ DİKKATİNİZİ ÇEKİYOR . MESON DE LAS FLORES SOKAĞI. TURİSTLERİN AKIN ETTİĞİ BİR SOKAK.


 MADRİD'E GİDİNCE ORASIDA OLEY OLEY DİYE 

BAĞIRMAMIZI GEREKTİREN BİR YER GİBİ GELDİ. 












SEVİLLA'DA DÜĞÜN TÖRENLERİ BİR HARİKA BİR YER.

 GÜZEL BİR SEVİLLA GEZİSİNDEN SONRA GELİN VE DAMATLARIN BURADAKİ TABLO GİBİ GÖRÜNTÜLERİNE ŞAHİT OLDUK.
ISPANYA TURU ACEMİLİK ZAMANIMA RASTGELDİĞİ İÇİN GÜZEL NOTLARIMIZI KALEME ALMADIĞIM İÇİN SADECE AKLIMIZDA KALANLARI SİZLER İÇİN PAYLAŞTIM.

BUNDAN SONRAKİ TÜM GEZİLERİMİZDE GEZİ YAZILARIMI  GÜNLÜK TUTARAK  DEVAM EDECEĞİM.

BELKİ BİRYERLERDE GEZENE SORMAK İÇİN KİŞİ ARAYANLAR BİZİ BULURLAR.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Eğer hayat zaman fırsat kredi veren saygın ve akredite özel kredi şirketi arıyorsunuz. biz fakir ve muhtaçlara yardım nerede saint vincent topluma hoş geldiniz, biz çok hızlı ve kolay bir şekilde, kişisel kredi, araç kredisi kredinin her türlü sağlamak, Konut Kredisi, Öğrenci Kredisi, Ticari Kredi, yatırım kredisi, borç konsolidasyonu ve Daha. Eğer bankalar ve diğer finans kurumları tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Hepimizin mali sıkıntılar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık ara. Biz% 2 oranında maddi desteğe ihtiyacı olan bireyler ve işletmeler için dışarı fonları kredi. Hiçbir sosyal güvenlik numarası gerekli ve gerekli hiçbir kredi kontrolü,% 100 garantili. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorsanız ve size bir kredi sunmak mutluluk duyacağız.
(Stvincentdepaulloan@gmail.com) bir kredi için hemen uygulamak için: Yani bugün bize e-posta.

Adsız dedi ki...

Dikkat.

Bu Asa sigorta sirketi oldugu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalismak için denizasiri veya kisisel is için seyahat için vize disari sigortalamak ne, sen biz kisisel sirket kurmak için ülkeden disari seyahat etmek bir kredi ihtiyaciniz varsa Seçtiginiz herhangi bir ülkede yerlesmek için seyahat etmek size kisisel vize veya aile vizesi saglamak için yetenekli. Firmamiz size 28 yil Maximo süresi geri ödeme için bir emlak insa, bu yüzden eger ilgilendi, lütfen simdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiginiz herhangi bir ülkede, kisisel is baslatmak için herhangi bir miktar kredi yetenegine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayi basvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyaciniz varsa baslamak için finance_institute2015@outlook.com: kisisel sirket kadar lütfen bu e-postayi temas

Firmamiz bu bilgi feryat uzmanlasmis.
(1) denizasiri seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oraniyla kredi, kisisel is baslatmak için vermek.
(3) kara mallarini sigorta.
(4) ev mallarini sigorta.
(5) olusturmak ve aylik taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda disari satis.

Eger ev veya aylik taksit ödeyerek herhangi bir emlak satin almak istiyorsaniz, firmamiz herhangi bir sorun olmadan seçtiginiz herhangi bir süre ve seçtiginiz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yetenegine sahiptir.